Min indkøbskurv

Ingen produkter i indkøbskurven

Shop nu!

Velkommen til sneakers bloggen

Liquid error (article-template-no-sidebar line 15): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
in
by Casper Pade

Hey!
Mit navn er Thor Andersen og jeg skal blogge her på Clean Sneaks i den nærmeste fremtid. Vores side er lige kommet op igen og designet samt kvaliteten er øget markant og derfor skal der også skaffes nogle kvalitets bloggere!

Jeg har en stor interesse for sneakers og hele streetwear miljøet samt kulturen, nogle kender mig måske da jeg er tidligere sneaker samt mode blogger for den danske blog A Machine Life. Men det i kan forvente på denne her side er et frisk pust til at opleve sneakerkulturen fra et anderledes perspektiv.

Jeg vil konstant opdaterer jer om nye releases samt lave reviews og komme med personlige holdning omkring alt fra Jordans til crocs! Så hold jer endelig opdateret på cleansneaks.dk for der kommer til at ske spændende ting!

#Thor

 

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke være offentlig. Obligatoriske felter er markeret*

img

Det blev tilføjet din indkøbskurv!