Min indkøbskurv

Ingen produkter i indkøbskurven

Shop nu!

Produktanmeldelse: Nyt liv til mine yndlings sneakers

Liquid error (article-template-no-sidebar line 15): translation missing: da.date_formats.month_day_year
in
by Nicolai Meldgaard

Jeg har afprøvet CleanSneaks ‘The Original Sneakers Kit’ for første gang på et par gamle Nike. Det var mit favorit par, men de så meget slidte ud og var egentlig tæt på at smide dem ud. Da jeg er meget opsat på at have rene sko, og jeg troede aldrig de ville se præsentable igen.

Sæben fra ‘The Original Sneakers Kit’ er i en praktisk plastik flaske som er let at åbne og bruge.

Det ser ud som en gennemsigtig væske, men der kommer skum ud som påføres skoen med det samme, som man let kan gnide ind i skoen med børsten der medfølger i kittet.

 (Er skoene meget beskidte, kan man med fordel dyppe børsten i noget vand inden man skrubber sine sneakers, hvor skummen er påført.)

 Det var let at håndtere og kan gøres på gulvet i stuen. Efter jeg begyndte at børste mine sko, begyndte jeg at se den oprindelige farve på mine gamle Nike sko igen – de blev sorte igen!

Sæben eller børsten gjorde ikke nogen skade på materialet overhovedet og den sorte farve falmede ikke overhovedet - det var jeg lidt bekymret for.

Det fungerede også rigtig godt på de hvide dele af skoen, alt snavs forsvandt let og de blev uden problemer helt hvide omkring sålen igen, det eneste der signalerede at skoene var blevet brugt tidligere, var ridserne der nu var synlige.

Jeg synes det er et godt produkt og har det er hurtigt at få rengjort sine sko med Clean Sneaks. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

 

Hvide som var de nye igen! 

Jeg afprøvede også produktet på et var helt hvide sko, da jeg købte dem holdte jeg dem hvide i lang tid, det betyder som sagt meget for mig at mit fodtøj er præsentabelt og jeg føler mig tilpas.

Er altid meget spændt når der en ny hvid sneaker model i butikkerne, selvom jeg godt ved det ikke er en praktisk farve mht. sko. Men jeg synes bare det er de fedeste og jeg vil have dem.

Endelig har jeg fundet et produkt der kan gøre noget ved problemet. The Original Sneakers Kit har gjort mine beskidte hvide sko, helt hvide igen.  

 

Jeg sprøjtede sæben fra The Original Sneakers Kit på mine hvide trænings sko, indenfor et par minutter begyndte jeg at se det samme par, som jeg forelskede mig i nede i butikken. Et par minutter med sæbe og børste, så havde jeg lige sparet et nyt par sko.

Både børsten og sæben fungerede lige så nemt på denne rengøring og jeg fik alle de mørke pletter væk, mine sko er tog heller ikke skade denne gang overhovedet. Men da de er lavet af noget strikket materiale, tænker jeg ikke at jeg skal børste alt for meget på netop de sko – det må blive når det er yderst nødvendigt. :-)

Begge par har jeg givet en omgang med ’The Original Nano Protector’ som er en imprægnerings spray til skoene, der gør dem klar til vand og snavs. Jeg var bekymret for om der ville være noget at se på mine sko, efter at jeg havde sprayet dem.

Men mine nyrengjorte hvide sko forblev helt hvide, det beskyttende lag på skoen kunne ses i form af et skinnende lag. Jeg har herefter brugt mine sko 2 gange i fitnesscenteret hvor jeg har løbet og været instruktør, hvor jeg synes det er vigtigt at man har det godt med hele ens påklædning – og skoene er fortsat helt hvide og friske at se på. 

Tusind tak til Clean Sneaks for de fantastiske produkter, jeg vil helt klart anbefale det til alle, og jeg vil købe mere af det selv, når jeg det jeg har er brugt. Der er dog tilbage til rigtig mange rengøringer endnu og flasken er stadig tæt på fuld.

Skrevet af: Patricia Toth

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke være offentlig. Obligatoriske felter er markeret*

img

Det blev tilføjet din indkøbskurv!