Cookie & Persondatapolitik


Introduktion

Når du klikker ind på CleanSneaks website, indhentes der automatisk oplysninger og data om dig, som benyttes til både at forbedre og målrette vores indhold, og dermed også værdien af vores annoncer, som du kan se på websitet. Hvis du ikke er interesseret i, at der indhentes oplysninger om dig, opfordrer vi dig til at slette dine cookies og helt undlade at benytte dig af vores website.

Hvis du læser videre, bliver du klogere på, hvilke informationer der indhentes, deres formål og hvilke tredjeparter, der ellers har adgang til dem. 

Cookies

CleanSneaks benytter ”cookies”, som er en tekstfil, der giver os mulighed for at opbevare dine oplysninger og tilgå data, der i forvejen er lagret på din pc, mobil eller anden tablet. Formålet er at indsamle data om din adfærd som bruger, huske indstillinger, målrette annoncer og udføre statistik. Cookies indeholder ingen skadelige koder som eksempelvist virus.

Vælger du at slette eller blokere dine cookies, kan annoncerne blive mindre relevante for dig og oveni købet optræde oftere. Du kan også risikere at blive nægtet adgang til noget af vores indhold, og at websitet ikke fungerer optimalt.

CleanSneaks gemmer på cookies fra tredjeparter, der kan omfatte følgende websites:

  • https://shopify.com
  • https://google.com
  • https://facebook.com
  • https://instagram.com
  • https://pakkelabels.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger omfatter al slags data, der kan føres tilbage til dig. Når du klikker rundt på vores website, indhenter og behandler vi denne data. Det kan eksempelvist være, når du tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i undersøgelser og konkurrencer, registrerer dig som bruger eller foretager et køb.  

De typiske oplysninger vi indsamler er følgende: et unikt ID, teknisk information om din computer, telefon eller tablet, dit IP-nummer, geografisk lokalisering og din generelle adfærd på internettet (de sider du klikker dig ind på). Når du selv giver eksplicit samtykke, og selv indtaster informationer, behandler vi desuden: navn, telefonnummer, adresse, e-mail og betalingsoplysninger. Dette er som regel i forbindelse med, at du opretter et login eller køber et produkt.

Sikkerhed

Hos CleanSneaks har vi truffet særlige tekniske foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger ulovligt eller uforudseeligt bliver slettet, tabt, offentliggjort, forringet, misbrugt, kommer i de forkerte hænder eller behandles i strid med lovgivningen.

Vi tager sikkerhed og fortrolighed meget seriøst, og vi kan derfor garantere, at vi trygt værner om jeres privatliv. Når du laver et køb hos os, accepterer du samtidig, at vi kan benytte dine personlige oplysninger i forbindelse med denne ordre. Derfor har alle ansatte hos CleanSneaks adgang til dit navn, telefonnummer og mail, hvis vi eksempelvist skal slå din ordre op.  Derudover benyttes dine oplysninger på din faktura, hvilket udelukkede bruges til at plukke dine varer på vores lager. 

Hvis du selv har indtastet din mailadresse eller telefonnummer, accepterer du, at du kan kontaktes via nyhedsmail eller sms. Du er velkommen til at kontakte CleanSneaks på info@cleansneaks.dk, hvis du ønsker at få slettet dine data.

Når du benytter vores website, godkender du vores persondatapolitik samt vores brug af cookies.

Formål

Dine oplysninger benyttes til at genkende dig som bruger, målrette annoncer som er mest interessante og relevante for dig, levere dine efterspurgte services samt at registrere dine køb og betalinger. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring

Dine oplysninger bliver opbevaret i den tidsperiode, det er tilladt ifølge lovgivningen, og de slettes derfor, når de ikke er nødvendige længere. Perioden kan variere afhængig af oplysningens karakter og baggrunden for opbevaring. Af denne årsag er det ikke muligt at sætte en generel tidsramme for opbevaringen af informationer.

Videregivelse af oplysninger

Information om din brug af vores website, hvilke annoncer du modtager samt klikker på, din geografiske placering, køn, alder mm. gives videre til tredjeparter i den udstrækning disse informationer er kendt. I afsnittet om ”cookies” ovenfor, kan du se, hvilke tredjeparter der er tale om. Denne data benyttes til at målrette vores annoncer.

Herudover bruger vi nogle tredjeparter både til opbevaring og behandling af information. Disse tredjeparter varetager og behandler udelukkende data på vores vegne og må derfor ikke anvendes til egne formål. GLS er én af de tredjeparter, vi benytter, og benyttes til at spore din ordre.

Dine personlige oplysninger såsom navn og mailadresse bliver ikke videregivet, medmindre du selv har givet samtykke til dette. Vi benytter kun databehandlere i EU eller andre lande, hvor dine oplysninger beskyttes tilstrækkeligt.

Indsigt og klager

Som kunde har du ret til at få oplyst, hvilke personlige data vi behandler og varetager om dig. Desuden kan du altid gøre indsigelse mod – eller tilbagekalde dit samtykke til – at dine oplysninger benyttes. Hvis oplysningerne om dig er forkerte, har du retten til, at de rettes eller slettes. Du kan rette henvendelse til info@cleansneaks.dkhvis dette er tilfældet. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du også tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

CleanSneaks
Møllegade 15
2200 København N.

Telefon: 61269208
Email: info@cleansneaks.dk  
CVR: 35750665