Om CleanSneaks


BAG OM CLEAN SNEAKS

VI SÅ ET BEHOV for rene sneaks. Det skete over nogle øl i byen for et par år siden. Der stod vi og alle andre på baren i vores stiveste puds, men i beskidte sneaks. Og de blev ikke pænere, da shots og ølsjatter først begyndte at flyde.

VI VILLE GIVE LIV til vores sneaks igen. Ikke bare for vores egen skyld, men også for dig, som ikke var med den aften. Så vi gav os i kast med sneaks, sæbe og børster.


VI HAR PRØVET OS FREM

Stort set alle vores produkter er udviklet fra bunden. På godt og ondt. Ondt, fordi vi har tilbragt utallige svedige timer i en mørk, fugtig kælder på Nørrebro i selskab med beskidte, ildelugtende sneaks, der skulle skinne igen. Godt, fordi vi har det bedste produkt på markedet. For vi har prøvet alt. Og giver det nu videre.

SÆBEN har vi selv udviklet – og videreudviklet siden. Den er produceret i Danmark. Så ved vi, at den kommer skidtet til livs, er miljømærket og virker på alle materialer. Og fordi vi selv er nogle smånærige jyder, har vi givet lidt ekstra ”bang for the buck”. Sæben hælder vi ikke i en skål, så der går noget til spilde – skummet sprøjter vi i stedet direkte på. Der er også mere i flasken. Derfor renser hver sæbe helt op til 50 par sko.

BØRSTEN renser skånsomt i dybden på alle materialer. Da vi startede var den alt for hård og sled på stoffet. Den er blevet blødere siden – det er bedst for dine sneaks. Vi har hentet den hjem fra Bali og sørget for, at den er lavet af genbrugsmaterialer. Og er du virkelig glad for ruskind og nubuck, findes der også en specialbørste til at løfte hårene.

VI PAKKER SELV alle vores sneaker-kits i Caspers lejlighed på Nørrebro. Vi sikrer, at sæbe og klud ser ud og virker som de skal, og at børsten ikke taber hårene. For vi ved, hvordan sneakers skal renses – det kræver kvalitetsprodukter.

SPØRGSMÅL?
Vi har leveret over 3000 tusinde sneakers-kit - og kun fået én enkelt reklamation. Men har du alligevel er par spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail på info@cleansneaks.dk